menu
missing image missing image

SIEF 2017

missing image missing image missing image

“Seoul International Electric Fair ”  е ежегодно събитие, което се провежда от 1996 г. насам. На тазгодишното изложението бяха представени трансформатори, трансформаторни компоненти, кабели, шини, кабелни устройства, оборудване за безопасността  и още много продукти в сферата на електрониката и електротехниката. Основният организатор бе Асоциацията на производителите на електроенергия в Корея, а домакин - Министерството на търговията, промишлеността и енергетиката.


Хюндай Хеви Индъстрис България взе участие в SIEF, 2017 г. Тридневното  събитие, се проведе в периода от 27 септември до 29 септември  в зала „COEX” в Сеул, Корея. Повече от 30 000  посетители и 220 компании присъстваха на панаира. ХХИБ сподели изложбено пространство с Hyundai Electric, партньор и член на групата на Hyundai. Екипът от специалисти на ХХИБ представи своите собствени стъпални регулатори с дъгогасене в масло и с вакуумна дъгогасителна камера, моторни задвижвания, превключватели без възбуждане, системи за мониторинг за стъпални регулатори и силови трансформатори, както и  други производствени  компоненти.


Основният експонат на HHIB - RSV 12  е  най-новият продукт от RSV серията Стъпални регулатори с  вакуумна дъгогасителна камера. RSV 12 e проектиран да работи с еднофазни и трифазни трасформатори със свързване тип звезда и триъгълник. Това е едно рентабилно решение с минимална поддръжка, което може да замести необходимостта от използването на 2 или 3 стъпални регулатора в един трансформатор. Създаден е да отговори и дори да надмине изискванията на IEC 60214-1:2014, RSV12 има компактен дизайн със самостоятелно отделение за маслото. RSV12 отговаря на всички изисквания на клиентите и успешно издържа на най-тежките тестове и експлоатационни условия.

Всички новини