menu
missing image missing image

50 години перфекционизъм

missing image missing image missing image

Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България е компания с утвърдено име на международните пазари с дългосрочна визия за световен лидер в областта на електроенергийното оборудване. Хората са най-важният актив на ХХИБ по пътя към постигането на тази цел, затова компанията разчита на лоялни, гъвкави и амбициозни професионалисти с позитивно мислене и желание за развитие.

 

Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България е социално ориентирана компания, която цени хората, които споделят нейните виждания и цели. От голямо значения за ХХИБ е мнението и знанията на служителите, които са се доказали през годините на своята служба.

 

Човекът, който отговаря на всички тези критерии е Гълъбин Цветков. Той става част от семейството на компанията на 17.05.1967 г. През 50-те години работа през ръцете на Гълъбин минават хиляди стъпални регулатори, което го прави един изключително ценен и уважаван служител.

 

Той е провел обучения на много ключови фигури в компанията, включително и на настоящия Ръководител Отдел Производство Стъпални Регулатори – Валери Николов.

 

Понастоящем г-н Цветков продължава да работи в ХХИБ и да помага на своите по-млади колеги дори след своето пенсиониране през 2014 г.

 

В продължени на години ХХИБ се е доказала като надежден партньор за много международни производители на трансформатори. Компанията винаги е подкрепяла хора като Гълъбин, тъй като тяхната отдаденост и преданост са нещата, които дори крайния клиент може да види и оцени.

Всички новини